П`ятниця, 26.04.2024, 08:21

Управління соціального захисту населення Турійської РДА


Головна Мій профільРеєстрація ВихідВхід
Ви увійшли як Гість · Група "Гості"Вітаю Вас, Гість · RSS
Меню сайту
Наше опитування
Чи задоволені Ви якістю надання соцпослуг працівниками Турійського терцентру
Всього відповідей: 56
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Форма входу
 
Головна » 2013 » Жовтень » 2 » «ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ» З НАГОДИ ДНЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ДНЯ ВЕТЕРАНА
13:36
«ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ» З НАГОДИ ДНЯ ЛЮДЕЙ ПОХИЛОГО ВІКУ ТА ДНЯ ВЕТЕРАНА
     

Наука стверджує: жити вічно – неможливо, та важливо добитися того, щоб людське життя продовжувалось до природної, а не передчасної смерті. Позбавлення від горя і негараздів, холоду та голоду, відчуття того, що ти потрібний суспільству – ось необхідні вимоги довгого та плідного життя кожної людини.

1 жовтня 2013 року в стаціонарному відділенні для постійного проживання в смт Луків територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) було організовано «День відкритих дверей» з нагоди Дня людей похилого віку та Дня ветерана.

До 21 мешканця відділення завітали: начальник Турійського управління соціального захисту населення Тетяна Костюк, директор територіального центру Віктор Мазурак, Луківський селищний голова Лариса Тимошук, представники органів місцевого самоврядування з населених пунктів, де проживали підопічні стаціонарного відділення. 

З концертною програмою виступали учасники художньої самодіяльності, а саме колектив «Калинонька» Луківського будинку культури та художній колектив професійно-технічного училища № 22.

З вітальною промовою виступила Лариса Тимощук . Вона зазначила, що Президент України Віктор Янукович підтримує всі ініціативи, спрямовані на покращення добробуту людей похилого віку, забезпечення належної уваги до них у суспільстві.

Тетяна Костюк теж привітала винуватців свята, побажала їм міцного здоров’я та довгих літ життя. Тетяна Іванівна повідомила присутнім, що завдяки вчасному виконанню доручень Президента реалізація у нинішньому році соціальних ініціатив та програм вже дала змогу підвищити пенсії мільйонам людей похилого віку, інвалідам війни та учасникам бойових дій, грошові допомоги ветеранам війни та жертвам нацистських переслідувань, страхові виплати потерпілим на виробництві. Також удосконалено порядок отримання житлових субсидій та забезпечення санаторно-курортним лікуванням наших заслужених громадян.

По закінченню святкового концерту для громадян, що обслуговуються у відділенні, був організований обід зі святковим меню.

Цього ж дня в адмінприміщенні територіального центру, відбулися урочистості до Дня ветерана та Дня людей похилого віку. 

З концертною програмою виступив хор «Зорепад», створений у відділенні соціально-побутової адаптації.

Філіжанка духмяного чаю та солодощі повернули учасників свята на спогади у їх прекрасну юність та молодість, активні трудові роки. А тепер їх таких різних і таких подібних у долях , об’єднав територіальний центр. Спогад пробудили в очах присутніх тремтливу сльозу, коли на проекторі відродились знайомі до болю часи у фільмі «Весна на Зарічній вулиці» та «Дівчата».

Довгих літ життя нашим ветеранам, шана їм за наше щасливе сьогодення!

Переглядів: 775 | Додав: УСЗН | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Copyright MyCorp © 2024
НАША АДРЕСА
44800, Волинська обл., смт Турійськ, м-н Центральний, 1, тел. (03363) 21562, 21883, 21687, e-mail: tuszn@ukr.net, код ЄДРПОУ 03191957
ОНЛАЙН
АТО
РЕАБІЛІТАЦІЯ
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Пошук
Архів записів
Корисні посилання
Безкоштовний хостинг uCoz